De vraag is niet óf er een weg is, maar hoe je ‘m gaat….

Alle mensen zijn in staat om te groeien en te ontwikkelen. De keuze maken en vervolgens ‘op weg gaan’ is vaak een hele uitdaging. Uit ervaring weet ik dat uitdagingen óók lastig kunnen zijn. Maar het ‘op weg gaan en het onderweg zijn’, dat is waar het voor mij uiteindelijk om gaat. Ik ben in ieder geval mijn eigen reis én de reis van de mensen die ik mag begeleiden, zeer toegewijd.

Getriggerd? Bel +316 13 23 69 94, mail of vul een terugbelverzoek in.

Carin persoonlijk

Ik wil van betekenis zijn, anderen ontmoeten en op weg helpen, ondersteunen. Dat is iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Als middelste van vijf kinderen weet ik ook alles van erbij willen horen én bijzonder willen zijn.

Het is mijn streven dat mensen zich gezien en gehoord voelen, het is vaak een gemis. Ik ben een scherp waarnemer, een verbinder en ben sensitief. Ik ben kritisch én zorgzaam, pittig én prettig. En ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Daarom doe ik wat ik zeg en zeg ik wat ik doe. Met mijn uitspraken trigger ik graag. Zaken wakker kussen, zo noem ik het ook.

Ik ben getrouwd met Raoul en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, die al hun eigen weg gaan.

Missie & Visie

Mijn missie is het om mensen te helpen bij het ontdekken wat ze willen en waarom ze dat willen. Helpen bij het in balans komen door alles in te leren sluiten (ook wat ze liever niet willen), de plek in te nemen die er is en de talenten die als vanzelfsprekend aanvoelen, in te zetten. Mijn missie is om daar waar het stokt, te triggeren en de stroom weer op gang te krijgen.

Mijn visie is dat ieder mens recht heeft op een plek en het nodig heeft om ergens bij te horen. Ik ervaar steeds weer dat het geven van oprechte aandacht, de sleutel is tot vertrouwen, betrokkenheid, geluk en succes. Ik vind het zinvol om me niet alleen te richten op de bestemming of het resultaat, maar vooral op de weg ernaartoe.

Werkwijze

Veranderen; het is vaak een hele uitdaging en vraagt om aandacht. Dat mensen zich erkent voelen door de ander en dat de mens zichzelf hierin erkent. Aandacht is het sleutelwoord.

En juist dát is de toegevoegde waarde die ik meeneem in mijn werkwijze. Mijn manier van werken is open, respectvol en informeel. Ik haal authentiek gedrag naar boven, herken wat de mens en een organisatie beweegt en zorg voor helder inzicht en snel resultaat. De methodiek die ik hanteer is vooral gebaseerd op het systemisch werken.

Ik help op weg zodat er betekenis gegeven kan worden aan de volgende stap. Ik bied aandacht, tijd en een rustige plek om tot een goed gesprek te komen. Afspraken over de vorm, frequentie, duur en locatie worden in onderling overleg afgesproken.

 

Vakmanschap

Vakmanschap is er niet zomaar. Dat is een kwestie van leren, experimenteren en toetsen. Ik laat mij sinds 2006 professioneel scholen en volg intervisie en supervisie, onder andere bij Phoenix Opleidingen, waar ik ook deelneem aan de Ethische Commissie.Tevens ben ik lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel begeleider, coach en trainer. Eerst in dienstverband en later als partner bij de Loopbaankamer in Tilburg. Vanaf 2016 werk ik als zelfstandige onder naam van bytriggerz.

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Postadres: Zoom 8, 5032 BR Tilburg
Bezoekadres: Goirlesedijk 12b, Hilvarenbeek (Hilvaria Studio’s)
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >