De vraag is niet óf er een weg is, maar hoe je ‘m gaat….

Alle mensen zijn in staat om te groeien en te ontwikkelen. De keuze maken en vervolgens ‘op weg gaan’ is vaak een hele uitdaging. Uit ervaring weet ik dat uitdagingen óók lastig kunnen zijn. Maar het ‘op weg gaan en het onderweg zijn’, dat is waar het voor mij uiteindelijk om gaat. Ik ben in ieder geval mijn eigen reis én de reis van de mensen die ik mag begeleiden, zeer toegewijd.

Getriggerd? Bel +316 13 23 69 94, mail of vul een terugbelverzoek in.

Meer over Carin

Ik wil van betekenis zijn, anderen ontmoeten en op weg helpen, ondersteunen. Dat is iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Als middelste van vijf kinderen weet ik ook alles van erbij willen horen én bijzonder willen zijn.

Het is mijn streven dat mensen zich gezien en gehoord voelen, het is vaak een gemis. Ik ben een scherp waarnemer, een verbinder en ben sensitief. Ik ben kritisch én zorgzaam, pittig én prettig. En ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen. Daarom doe ik wat ik zeg en zeg ik wat ik doe. Met mijn uitspraken trigger ik graag. Zaken wakker kussen, zo noem ik het ook.

Ik ben getrouwd met Raoul en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen, die al hun eigen weg gaan.

Missie

Mijn missie is het om mensen te helpen bij het ontdekken wat ze willen en waarom ze dat willen. Helpen bij het in balans komen door alles in te leren sluiten (ook wat ze liever niet willen), de plek in te nemen die er is en de talenten die als vanzelfsprekend aanvoelen, in te zetten. Mijn missie is om daar waar het stokt, te triggeren en de stroom weer op gang te krijgen.

Visie

Mijn visie is dat ieder mens recht heeft op een plek en het nodig heeft om ergens bij te horen. Ik ervaar steeds weer dat het geven van oprechte aandacht, de sleutel is tot vertrouwen, betrokkenheid, geluk en succes. Ik vind het zinvol om me niet alleen te richten op de bestemming of het resultaat, maar vooral op de weg ernaartoe.

Vakmanschap

Vakmanschap is er niet zomaar. Dat is een kwestie van leren, experimenteren en toetsen. Ik laat mij professioneel scholen en volg intervisie en supervisie, onder andere bij Phoenix Opleidingen, waar ik ook deelneem aan de Ethische Commissie. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

bytriggerz in de media

Tilburg in Business

“Ik trigger graag mensen om iets bij hen los te maken”, legt ze uit. “Ik lok uit en zet de mensen aan het denken. Best pittig of spannend, maar dan weet ik dat het een verandering op gang brengt. En daar gaat het uiteindelijk om.” Nieuwsgierig naar de rest? Lees het artikel online.

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >