Klantervaringen

Klanten met een persoonlijke ervaring, het zijn je ambassadeurs. Na in 2007 gestart te zijn als coach en trainer heb ik inmiddels aan de ontwikkeling van meer dan 250 mensen – particulieren, ondernemers, werknemers – een bijdrage mogen leveren.

Enkele zakelijke opdrachtgevers
Sint-Janslyceum * OMO * Delicia * Gemeente Venlo * Jéwé Ret * Bonheur Horeca Groep * Sanofi Netherlands * Het Laar * Gemeente Veldhoven * de Zorgboog * Hoppenbrouwers Bouwmanagement * De La Salle * Triodin * Veiligheidsregio Midden- en West Brabant * Jos van den Bersselaar Staalconstructie * Jeugdbescherming Brabant * Repay HRM * GlaxoSmithKline * Verbeeten Instituut  * IJspaleis * WSKO * Puur Groenprojecten * Zaai Oogst * Trivalent * Appeldoorn Tendermanagement

Wil je contact? Bel +316 13 23 69 94, mail of vul een terugbelverzoek in.

Ton Gimbrère, directeur Bonheur Horeca Groep

Sparring partner voor directie en leidinggevenden
Carin is de geknipte persoon om de gang van zaken in het bedrijf van tijd tot tijd mee te bespreken. Zij evalueert objectief, doet aanbevelingen en geeft feedback. Ze heeft een eigen, onafhankelijke kijk op ons bedrijf. Carin heeft door de jaren heen verschillende bedrijven geadviseerd en veel ervaring en ideeën opgedaan. Onze eigen werknemers hebben die ervaring niet en zitten vaak te dicht op een probleem om een nieuwe oplossing te kunnen bedenken. Carin bewijst telkens dat ze de kennis heeft om ons op het goede pad te brengen.

Ingrid van Huijkelom, directeur/bestuurder Het Laar

Trainingsprogramma management en middenkader
“Kijken naar jezelf, naar de ander en naar je team’… dat waren de doelen van de meerdaagse training ‘Oog voor elkaar’. Onder leiding van Carin is in de spiegel gekeken. Zij is in haar functioneren open en eerlijk, confronterend en werkt gedoseerd met humor om het proces ook luchtig te houden. Het versturen van updates tussen de trainingsdagen door heeft er voor gezorgd dat inzichten en leerervaringen direct in de praktijk konden worden toegepast. De ruimte voor de persoonlijke verdieping en de aandacht voor de ander is waardevol gebleken.”

Young Potentials Bonheur Horeca Groep

“Ontzettend diverse en leerzame trainingen, met een begeleider die geen genoegen neemt met minder dan maximaal, met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling!”

“Dankzij het traject is er veel vertrouwen en respect ontstaan.”

“Het was prettig dat Carin straight to the point was en soms gewoon zei waar het op stond. Hierdoor ging ik er zelf ook over nadenken, waardoor het leerzame proces ontstond.”

Medewerker Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Combinatietraject coaching en training
“Ik heb veel over mezelf geleerd en persoonlijk inzicht gekregen in mijn manier van handelen.  Ik doe hier dagelijks mijn voordeel mee, zowel op zakelijk maar zeker ook op persoonlijk vlak. Ik gun het iedereen die meer over zichzelf wil leren.”

Medewerker Sanofi Netherlands

Persoonlijke coaching en training
“In eerste instantie sceptisch, want er is toch eigenlijk niet veel met mij aan de hand? Maar het bleek toch een goede keuze. Carin vraagt door, tot ze bij de kern is gekomen, en altijd met respect. En het leverde me veel inzicht op, vooral dat het initiatief tot verandering altijd bij jezelf ligt. Inmiddels is mijn lang gekoesterde wens, zelfstandig ondernemer zijn, uitgekomen!

Deelnemer teamtraject zorginstelling

De teambijeenkomsten hebben me veel gebracht en ik denk er regelmatig aan terug. Ik ben bewuster aan het kijken wie de eigenaar is van een probleem en leg nu regelmatig iets terug. Dat geeft rust en duidelijkheid. Daarbij maak ik in gedachten nog steeds gebruik van ‘de-ronde-matjes’techniek (vanuit welke rol stel ik de vraag) en dat helpt enorm mee om mensen in beweging te krijgen. Nogmaals dank!

Angela Breikers, Teamleider Gemeente Venlo

Teamtraining en 1-op-1 coaching
Ik heb in een aantal trajecten de hulp van Carin ingeschakeld. Enerzijds voor de begeleiding van een aantal individuele medewerkers, anderzijds voor een traject met een groep medewerkers. Carin brengt een beweging op gang, zowel voor het individu als voor de groep. Met respect voor de mens en met een doortastendheid die ervoor zorgt dat oude patronen naar boven komen en doorbroken worden.

Supervisie individueel

“Een supervisie gesprek met Carin is voor mij altijd open, oprecht, veilig, kwetsbaar en krachtig. Ze spiegelt op een respectvolle manier, mijn professioneel handelen. Ze verheldert, reist mee, creëert en geeft ruimte en durft de confrontatie aan. Ik leer het heden te verbinden met verleden en toekomst. Dat zet me in mijn kracht.”

Particuliere deelnemer training

Retraite Op Verhaal Komen
“Ik ben erg onder de indruk van de toewijding. Ik heb zoveel geleerd. Met het geleerde lijkt er ook geen weg terug; ik bén er zoveel meer in het dagelijkse leven!”

Persoonlijke Ontwikkeling

“Het persoonlijke ontwikkelingstraject heeft mij opgeleverd dat ik me bewuster ben van competenties en dat geeft me zelfvertrouwen. Ik heb mijn krachten herontdekt en weet nu hoe ik deze aan kan wenden. Wat me aanspreekt in de manier van coaching is de oprechte betrokkenheid, de flexibiliteit, het ‘luisterend oor’ en de persoonlijke benadering. Topcoach!”

Systemisch Werken na scheiding

De gezinscoaching na de scheiding en de situatie op een systemische manier bekijken, was zeer de moeite waard. Carin heeft de vinger op zere plekken weten te leggen. Ons hele systeem is weer in z’n kracht gezet. Iedereen heeft zich echt welkom gevoeld in de nieuwe samenstelling. Ook de nieuwe partners. Hierdoor kunnen alle gezinsleden in de toekomst nog meer uit zichzelf halen. Carin weet wat ze doet en doet dat met respect. Het heeft ons veel opgeleverd en helpt ons bij het maken van een volgende stap.

Zo af en toe een goed gesprek

Als ik weer ‘ns behoefte heb aan een gesprek, bel ik Carin en plannen we wat in. Heel flexibel en prettig, geen moeten – maar mogen. Carin coacht met een puurheid, openheid en nieuwsgierigheid. Maar ook vanuit haar eigen kwetsbaarheid. Ze klopt op deuren die nog niet eerder open mochten. Al in het eerste gesprek voelde ik dat het echt mogelijk is dat ik mijn plek in het leven vind. Zij levert daar een fijne bijdrage aan.”

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Postadres: Zoom 8, 5032 BR Tilburg
Bezoekadres: Goirlesedijk 12b, Hilvarenbeek (Hilvaria Studio’s)
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >

bytriggerz (sparring)partner voor mens en organisatie bij vraag­stukken over samen­werking, communicatie, leider­schap, verandering en verlies

Carin van Oekel | Triggerspecialist
06-13236994
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg
info@bytriggerz.nl

Routebeschrijving >